Werkplaats

Auto Center Piet Ooms beschikt over een ruime werkplaats. Hoewel we gespecialiseerd zijn in het merk Toyota is onze werkplaats geschikt voor alle merken en type auto’s.

Wij verlenen een zo optimaal mogelijke service in combinatie met de modernste technieken. Of het nu gaat om een APK, een onderhoudsbeurt, het vervangen van een distributieriem of een bandenwissel; bij Auto Center Piet Ooms wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt.

Met ruim 35 jaar ervaring staan wij garant voor een betrouwbaar onderhoud- en reparatieadvies. Wij verzorgen onder meer uw:

- APK
- Onderhoudsbeurt
- Bandenwissel
- Schadeherstel
- Aircoservice
- Zomer- en wintercheck
- Remmenservice
- Storingsdiagnose

 

    

eDVS6oAAuZ4oQZyGPf4NOaaeMr1T4cIcNIPx1asg.png

Vervangend vervoer
Wij beschikken over meerdere leenauto’s en een leenfiets. Deze zijn gratis te gebruiken. Het enige wat wij vragen is dat de verreden brandstof weer bij wordt getankt.

APK
U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is.

Onderhoud
Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Bovendien draagt dit bij aan de waarde van uw auto. Bij een onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Wanneer u een grote beurt bij ons laat uitvoeren kunt u, met korting, de BOVAG-pechhulppas aanvragen.

Bandenopslag
Heeft u geen ruimte of zin in de opslag van uw winter- of zomerbanden? Wij slaan uw banden graag voor u op. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

EaU51erK77UV0iIxxGW355yERP0oZGANkXes35YZ.png