Historie

Auto Center Piet Ooms is opgericht door Piet Ooms. Nadat Piet achttien jaar gewerkt heeft bij Toyota-dealer Wim van der Gaag besloot hij om in 1987 voor zichzelf te beginnen aan de Emmastraat in Vlaardingen. Wegens ruimtegebrek volgde al snel een showroom in een pand aan de overkant.

Na 10 jaar  werd de ruimte in de twee panden toch echt te beperkt. Op 6 februari 1998 werd dan ook de huidige locatie aan de Taanderijstraat in gebruik genomen. Op onze huidige locatie beschikken wij over een ruime showroom en een moderne werkplaats.

 

Pand-emmastraat

Het pand aan de Emmastraat

 

Het team
Oprichter Piet Ooms is nog steeds werkzaam in het bedrijf. Na de oprichting werd hij bijgestaan door monteur Stefan. Hij is al 33 jaar werkzaam in ons bedrijf. Ook de zoon van Piet, Edwin, is al ruim 26 jaar onderdeel van het team. Sinds september 2006 is Nick ons team komen versterken. Verder is Jari onze laatste aanwinst in de werkplaats, hij doet op dit moment de opleiding autotechnis specialist.

Auto Center Piet Ooms staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit blijkt wel uit het feit dat onze collega’s al zo lang bij ons in dienst zijn. Wij houden van persoonlijk contact en laten u niet graag wachten.

Kennismaken met Auto Center Piet Ooms? Kom gerust eens langs. U bent van harte welkom voor een kop koffie en aanvullende informatie.

2fh3Q2493EPNK45NETw6QWGNhZDsCSdOBehnIGux.png