Over ons

Auto Center Piet Ooms is een universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in het merk Toyota. Gevestigd aan de Taanderijstraat in Vlaardingen staat ons enthousiaste en vakkundige team klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien

 

 

 

Showroom
In onze showroom vindt u een ruim aanbod Toyota’s met verschillende modellen en in variërende prijsklassen. Bent u op zoek naar een nieuwe occasion? Breng dan een bezoek aan Auto Center Piet Ooms.

Al onze auto’s worden afgeleverd met een nieuwe APK en een grote onderhoudsbeurt. Daarnaast ontvangt u 12 maanden BOVAG-garantie, inclusief de Nationale Auto Pas. Bovendien brengen wij geen afleveringskosten in rekening.

 

foto 1.jpg

Werkplaats
Bij ons in de werkplaats kunt u terecht voor onder andere APK, onderhoud en schadereparaties. Niet alleen voor uw Toyota, maar voor alle merken auto’s. Wij garanderen dat uw auto 100% veilig de weg op gaat.

Service, flexibiliteit en kwaliteit
Wij staan altijd voor u klaar en we staan bekend om onze service en kwaliteit. Zo zorgen wij bijvoorbeeld altijd voor gratis vervangend vervoer, beschikken wij over een eigen bandenopslag en bent bij ons ook zonder afspraak van harte welkom.

Kennis en vakmanschap
Wij doen er alles aan om onze kennis op een hoog niveau te houden. Onze medewerkers volgen diverse trainingen om met de moderne technologieën mee te groeien. Op die manier bent u er zeker van dat wij u van dienst zijn met de nieuwste technieken. Onze werkplaats is dan ook voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en we beschikken over een uitgebreide kennis betreffende auto-elektronica.

foto 2.jpg