Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Emile de Groot uit Vlaardingen op 06-06-2024

Klantvriendelijk en kundig bedrijf

Ik kom al vele jaren tot volle tevredenheid bij dit bedrijf. Ze denken bij herstelwerkzaamheden mee in oplossingen, waardoor niet altijd nieuwe onderdelen nodig zijn. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Gemiddeld
10

Dennis uit Vlaardingen op 01-05-2024

Fantastisch

Ze hebben duidelijk verstand van zaken, goede service & communicatief helder. Zou iedereen met een Toyota zowiezo adviseren om naar Piet Ooms te gaan.

Gemiddeld
10

Marry van Spronsen uit Vlaardingen op 28-02-2024

Super,snel en altijd vriendelijk!

Wij zijn al heel wat jaren heel erg tevreden niet voor niets dat wij klantnummer 2 zijn en nooit naar een ander gegaan zijn! Heel erg tevreden!!

Gemiddeld
10

Piet v.d.velde uit Heenvliet op 27-01-2024

Uitstekend

Auto wordt opgehaald en thuis gebracht na de keuring. Bij bijzonderheden wordt je direct ingelicht.

Gemiddeld
10

Saskia Baris uit Vlaardingen op 27-01-2024

Altijd service

Beleefd en kundig

Gemiddeld
10

Charles uit Leiden op 25-01-2024

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Zeer goede service en uitstekende klantvriendelijkheid

Gemiddeld
10

ROEL uit Vlaardingen op 25-01-2024

Goede service

Klantvriendelijk, goede service en duidelijke uitleg.

Gemiddeld
10

Louis uit Vlaardingen op 21-01-2024

Super goed en eerlijk

Super alles volgens afspraak

Gemiddeld
10

Tom uit Emmercompascuum op 28-12-2023

Top!

Helemaal uit Emmercompascuum naar Vlaardingen gereden. Een toyota corolla uit 2002 met 39000km op de teller gekocht. De foto's op internet en de beschrijving waren helemaal correct. Auto is keurig netjes afgeleverd. Er werd ruim de tijd voor ons genomen. We hebben er een zeer goede ervaring aan overgehouden en zouden hier zo weer een auto kopen.

Gemiddeld
10

Paul Stam uit Spijkenisse op 02-12-2023

Een topbedrijf: fijne mensen die je alle aandacht geven.

Ik kom al 40 jaar bij deze garage en ben altijd dik tevreden. Er is altijd een leenauto beschikbaar en eventuele problemen worden direct opgelost.

Gemiddeld
10

Nico uit Maasland op 26-10-2023

Super Service

Toen ik een probleem had met mijn auto kon ik meteen langskomen! Ondanks dat het vakantie tijd was! Daar werd meteen een noodreparatie gedaan en kon ik weer gewoon rijden. Afspraak gemaakt en een paar dagen later werd het probleem definitief verholpen. Ook is er altijd vervoer naar huis als de reparatie wat meer tijd in beslag neemt!!! Top!!!

Gemiddeld
10

Frank uit Spijkenisse op 20-10-2023

Top service voor weinig geld.

Altijd eerlijk en een goede reparatie

Gemiddeld
10

Yvonne M uit Vlaardingen op 12-09-2023

Altijd goed bij Piet Ooms!

De beste service, heel fijne medewerkers

Gemiddeld
10

Frank uit Spijkenisse op 06-09-2023

Piet ooms is goed en goedkoop

Piet ooms is een prima bedrijf. Netjes en niet duur.

Gemiddeld
10

H.J.L-M uit Vlaardingen op 22-08-2023

Hartstikke goed en eerlijk bedrijf

Al jaren tot grote tevredenheid klant hier.

Gemiddeld
9

Koos Holster uit vlaardingen op 31-05-2023

Prima zoals altijd.

Ook al is mijn probleem, de niet opengaande achter klep niet verholpen, is de ervaring prima.

Gemiddeld
9

Natascha uit Heenvliet op 24-04-2023

Zeer tevreden

Top garage

Gemiddeld
10

Hans Karens uit Schiedam op 09-04-2023

Vakkundige en fijne mensen, top!

Fijne en eerlijle garage.

Gemiddeld
10

Hans van Dongen uit Vlaardingen op 08-04-2023

Top bedrijf

Prima service, goed overleg, Al met al een aanrader

Gemiddeld
10

salah uit vlaardingen op 17-02-2023

gewoon goed en betrouwbaar

word goed geholpen

Gemiddeld
10

K uit Freriksen op 13-02-2023

Altijd goede en eerlijke hulp

Ik kom al sinds 2013 bij Piet Ooms. Het vertrouwen is in de loop van de jaren opgebouwd. Altijd een goed en eerlijk advies. Zelfs nu ik ben verhuisd naar de andere kant van het land kom ik nog steeds bij Piet Ooms. Dit bevalt me prima.

Gemiddeld
10

Karel uit Kwintsheul op 10-02-2023

Top service alles goed geregeld

Geen grote kosten wordt netjes op de hoogde gehouden en een leen auto top geregeld

Gemiddeld
10

Sonja uit Vlaardingen op 09-02-2023

Netjes en geen groot spraak!

Ik heb een goeie ervaring met Piet Ooms. Ze zijn duidelijk en maken het niet mooier dan dat het is.

Gemiddeld
10

Focco uit Vlaardingen op 07-02-2023

Uitstekende service

Toen ik een lekke band had werden direct twee nieuwe banden besteld en kon ik binnen een halve dag de auto weer ophalen.

Gemiddeld
10

Harrie uit Zuidland op 03-12-2022

Netjes en goed onderhoud

Mijn ervaring met auto center Piet Ooms is dat het onderhoud netjes en betaalbaar is

Gemiddeld
10